Xl Maldives Soneva Jani Atolls Drone

Guide

Den store guide til Maldiverne

Din guide til Paradis

Midt ude i Det Indiske Ocean popper Maldivernes koraløer op i havoverfladen. Et sjældent smukt ørige med kridhvide sandstrande. Svajende palmer. Turkisblå laguner. Paradis behøver ikke en stor introduktion. Men måske en guide, så du ved, hvad du ikke må gå glip af.

Xl Maldives Gili Lankanfushi Resort Private Dining On The Beach
XL Maldives Conrad Maldives Rangali Island Conrad Maldives Rangali Island 4
Xl Maldives Gili Lankanfushi Resort Dining At The Beach

One Island. One Resort.

På Maldiverne gælder der én regel for alle luksusresorts. Ét resort per ø. I en ellers travl verden værnes der her om den femstjernede Robinson Crusoe-oplevelse. Her træder man ind i et univers, hvor sublim gastronomi, spa og wellness, vandaktiviteter og service går op i en højere enhed. Og ikke to resorts er ens. Hverken når det kommer til stil, stemning eller aktiviteter. Her findes alt fra klassisk luksus til designhoteller, barfodsluksus og familievenlige resorts

Alt hvad hjertet begærer

På Maldivernes luksusresorts er nydelse og velvære i centrum – om det gælder smukt design, aktiviteter eller kulinariske oplevelser. På nogle resorts er gastronomien ligefrem i verdensklasse. Menuer skabt af Michelin-kokke, eksklusive vine, delikatesser. De fleste resorts byder på både buffet- og specialrestauranter med klassikere fra alle verdenshjørner. Japansk. Italiensk. Asiatisk. Plantebaseret. Lidt fra havet. Lidt på grillen. Lidt til børnene.

På Maldiverne har All Inclusive genopfundet sig selv og fundet et helt nyt leje. Rejser du med hele familien, kan I forvente en god kvalitet for pengene på eks. Sun Siyam Iru Veli 5*, Sun Siyam Iru Fushi 4+*  eller på Baglioni Resort Maldives 5*. Og kan der vælges Premium All Inclusive, er det værd at tage med, for så er guidede udflugter, ikke-motoriseret vandsport, spakredit og et højere gastronomisk niveau med dyrere vine og cocktails ofte en del af konceptet. Et af favorithotellerne med Premium All Inclusive er Heritance Aarah 5*, hvor fem udflugter er inkluderet.

Med All Inclusive sikres du en bekvem ferie uden økonomiske bekymringer. Specielt nyder de yngre familiemedlemmer friheden, da de har adgang til forplejning og aktiviteter kvit og frit. På de resorts, der kun tilbyder halv- og helpension, kan der oftest tilkøbes en drikkepakke, så man kommer tæt på at have All Inclusive. Rejser I som par, er det måske mindre vigtigt med All Inclusive, der vil det oftest være resortets profil, der trækker som eks. på det helt unikke Soneva Fushi 5+*, Joali Maldives 5+* eller det bæredygtige Six Senses Laamu 5+*. Resorts, hvor også de kulinariske oplevelser når helt nye højder.

Small Maldives LUX South Ari Atoll Allergria
Small Maldives LUX South Ari Family
XL Maldives Como Maalifushi Canapes
“Vidste du, at …
Maldiverne har hele 5 undervandsrestauranter!”
XL Maldives Conrad Maldives Rangali Island Conrad Maldives Ithaa Undersea Restaurant (3)
Ithaa Undersea Restaurant, Conrad Maldives Rangali Island

Luksus for krop og sjæl

Man kan næsten ikke sige Maldiverne uden at sige spa og wellness. Om spapavillonen er placeret midt ude i lagunen, forbundet af en gangbro til hovedøen, eller om den ligger i en strandhave tæt omsluttet af tropegrønt, så forstår hotellerne at skabe oaser, hvor du kan se frem til timevis af vidunderlige ansigts- og kropsbehandlinger. Fra massagebriksen får du måske endda et kig ned til havets fisk gennem en glasbund i gulvet. Drømmer du om et eksklusivt wellbeing resort, så er Joali Being 5+* en sjælden perle.

Xl Maldives Gili Lankanfushi Resort Spa Massage
XL Maldives Joali Being Ocean Sala Heart Of Wellbeing
XL Maldives Heritance Aarah Aerial

Skal du bo på stranden eller

på pæle i lagunen?

På strandbredden putter luksuriøse villaer sig ind i palmelunden og spredes ud i en vifteform på pæle i lagunen. Graciøst og yndefuldt. De ikoniske lagunevillaer er indbegrebet af Maldiverne. Følelsen af at have sit helt eget helle. En luftig brise i middagssolen. Duften af havets salt og frihed. Fra terrassen kan du følge fiskenes bevægelser under havoverfladen, snuppe snorklen og tage trappen direkte ned i lagunen fra terrassen.  

Bor du på stranden, kan du forvente lidt mere plads, ude som inde. En større villa. Måske med jacuzzi og udendørsbruser. Et overdækket udendørsloungeområde og en lille strandhave, hvorfra du kan nyde havudsigten fra skyggen. Og rejser du med børn, kan de løbe direkte ud i det krystalklare hav. Maldivernes store underhavsrev bremser de største bølger, før de når kysterne. Så mere luksuriøst og børnevenligt bliver det ikke. I den forbindelse kan vi anbefale Six Senses Kanuhura 5+* og Sirru Fen Fushi 5* som ideelle valg. 

Rejser du med flere end 1 barn, så tal med os om de bedste resorts, hvor I kan få en ekstra opredning eller en større villa med et ekstra soveværelse til en god pris. 

“Tip!
Book en Sunset villa fremfor en Sunrise villa – for du sover sikkert, når solen står op.”

Skal du bo med eller uden privat pool?

Er det et "must" at have egen pool, så tal med vores Maldiverne-eksperter om hvilket resort, der bedst matcher dine behov. Der er intet som et dyp i poolen med et glas champagne, mens solen går ned. Dog kan det nævnes, at særligt familier har glæde af, at børnene frit kan boltre sig i poolen, mens forældrene slapper af ved siden af. Bor I uden pool, kan I altid nyde de smukt anlagte infinitypools og børnepools i fællesområdet på strandbredden. 

XL Maldives Soneva Jani Aerial By Sandro Bruecklmeier
XL Maldives Six Senses Laamu Water Villa With Pool
XL Maldives Baglioni Resort Beach Garden

Vandsport og aktiviteter for enhver smag

Maldiverne er meget mere end fantastiske sandstrande. Se frem til biografnætter under stjernehimlen, tennis, yoga, fitness og masser af vandsport. Glid gennem den turkisblå lagune på paddleboard eller i hobie cat og afrund med en picnic på en øde ø eller et glas champagne i vandkanten.

Xl Maldives Sun Siyam Iru Fushi Watersports Beach
Xl Maldives Gili Lankanfushi Resort Cinema
Xl Maldives Sun Siyam Iru Fushi Resort

Snorkling med havskildpadder

og manta rays

Sting rays. Papegøjefisk. Elegante fanefisk. Stimer af eksotiske revfisk zigzagger forbi snorkelmasken. Stribede. Prikkede. I farver, der overgår fantasien. Nede i det blå dyb er der ofte intet mindre end perfekt sigtbarhed. Og snorkling og dykning er din adgangsbillet til et af verdens mest betagende marine økosystemer. Flere hoteller har eget husrev, du kan snorkle til fra strandbredden. Maldivernes koralrev huser omkring 1.100 forskellige fiskearter. Så der er masser at se på. Blive forundret over. Manta rays, der vægtløst svæver gennem vandet. Havskildpadder, hvis skjold vidner om et langt og levet liv. Og i South Ari-atollen glider de blide hvalhajer gennem revet året rundt. Har du endnu ikke sikret dig et PADI-bevis, er der hjælp at hente i et af Maldivernes mange dykkercentre. Ofte endda på dit eget resort.

“Tip!
Du kan snorkle med hvalhajer i South Ari-atollen året rundt og i Baa-atollen fra maj til november, hvor der også er manta rays. ”
Small Maldives LUX South Ari Atoll Whale Shark
Small Maldives LUX South Ari Turtle
XL Maldives Manta Ray Fish Blue Sea
“Tip!
Er du vild med at snorkle, så vælg et resort med husrev, som du kan svømme til fra stranden.
Og husk, du ser flest fisk ved revet i tidlige morgentimer.”
XL Maldives Powderblue Surgeonfish Coral

Dresscode

Vi bliver ofte spurgt, om der er dresscode på Maldiverne? Der er ingen grund til at pakke jakkesættet. Selv på de mest luksuriøse hoteller kan du spise middag iført t-shirt eller en skjorte, pæne shorts og bare fødder. Vi kalder det barfodsluksus.

XL Maldives Joali Being Retreat Couples (2)

Hvorfor er Maldiverne også velegnet til familier?

Maldiverne er meget mere end en romantisk destination. Børn og teens elsker Maldiverne. De nyder friheden ved All Inclusive, at kunne spise og drikke, når de ønsker; de spændende udflugter, børneklub, fitness, vandsport i lagunen og biograf under åben himmel. Dertil er Maldiverne efterhånden blevet en populær destination for familier, der rejser på tværs af generationer. Her kommer alle ned i gear og får et velfortjent afbræk fra hverdagens travle skema. Specielt nyder de yngre familiemedlemmer, at de ikke er på ferie med et tætpakket program med seværdigheder, museumsbesøg og transporttid. På Maldiverne kan hele familien se frem til en kompromisløs ferie, hvor man kan lave ting sammen eller hver for sig og så mødes i løbet af dagen til frokost eller en eftermiddagsis ved poolen i vidunderlige omgivelser.

XL Maldives Heritance Aarah Naughty Carts

Hvor lang er den perfekte ferie på Maldiverne?

Syv dage er skønt, men ni dage er den optimale længde. Her vil du kunne nå at føle dig hjemme og har tid til at prøve alt mere end én gang. Der er tid til at få massage, prøve alle vandsportsaktiviteter, spise dig igennem resortets restauranter og tage på udflugter som eks. et fortryllende sunset-cruise med springende delfiner. Har du derimod to uger til rådighed, så anbefaler vi gerne et øhop i Maldiverne, så du kan nyde hotellernes forskellige stil, faciliteter og aktiviteter. Ønsker du at kombinere strandferien med kultur- og naturoplevelser, så kan vi skræddersy en rejse, der går forbi frodige Sri Lanka eller luksuriøse Dubai med dens banebrydende arkitektur, smukke ørkenhav og shopping; før ferien afrundes i Maldivernes paradis.

Hos Nyhavn Rejser kan du vælge en af vores pakkerejser til Maldiverne her eller tale med os og få skræddersyet din helt egen drømmerejse. Du kan flyve fra alle Danmarks lufthavne.

“Tip!
Vil du rejse i sommerferien, i Maldivernes lavsæson, så er der penge at spare, og de sydlige atoller som eks. Laamu-atollen er mere vejrsikre.”

Vejret

Maldiverne er en helårsdestination med et tropisk klima, der sikrer øriget en dagtemperatur på ca. 30 °C året rundt. Vejret er mest tørt og solrigt fra januar til april. Resten af året er mere ustabilt men med 8-9 solskinstimer hver dag. Nedbør kan forekomme på alle årstider, generelt som korte, kraftige byger. Læs alt om vejret på Maldiverne her

Xl Maldives Sun Siyam Iru Fushi Island Grill Beach

Hvordan kommer du til Maldiverne?

De korteste flyruter fra Danmark til Maldiverne tager ca. 13 timer med mellemlandinger. Hvorefter transfer til hotellet foregår med vandfly eller speedbåd. Ønsker du ikke at gå glip af indflyvningen i vandfly over Maldivernes små atoller, skal du vælge et resort på en af de ydre atoller. Det er muligt at bryde flyrejsen op i mindre bidder ved at tage en stopover med 1-2 dages storbyferie med shopping og strand i f.eks Dubai, Oman eller Abu Dhabi ved ud- eller hjemrejsen.

Xl Maldives Sun Siyam Iru Fushi Arrival Seaplane

Et ferieparadis uden lige

Maldiverne er i de senere år blevet en mere tilgængelig destination, rent prismæssigt set. I dag tiltrækker øriget lige dele par og familier. Og mange vælger at komme tilbage år efter år. Mon du bliver én af dem? Paradis er svær at overgå. 

Xl Maldives Sun Siyam Iru Fushi Kid
Frank2

Rejserådgiver

Frank Hansen

Frank2

Frank blev født og sled sine barnesko på bakkerne ved Vejle, mens han opbyggede sin lune, jyske humor.  Franks passion er at glæde og vejlede andre og give sine erfaringer videre til jer. 

At det så samtidig giver Frank en masse oplevelser at rejse, er et ekstra privilegium. Frank har ikke blot rejst i det meste af verden; han har også boet i tre år i Bangkok med Nyhavn Rejser, hvilket giver ham et indgående kendskab til byen og dens mange oplevelser og eventyr.

Favoritferien kan både være af den aktive slags eller badeferien med fokus på afslapning – og den alsidighed bruger han naturligvis også, når han sammensætter den perfekte rejse til jer.

Destination:‌‌ Thailand,‌ Maldiverne,‌ Mauritius,‌ Det Indiske Ocean,‌ Seychellerne,‌ Italien

Rejseformer:‌‌ Strand og luksus

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Oplev Maldiverne på første hånd

Skal I på en af eksperternes rejser til Paradis ?

XL Maldives Six Senses Laamu Water Villa With Pool
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Barfodsluksus, forkælelse og uformel stemning

Eksklusive villaer på pæle i den blå lagune

Gourmetrestauranter med inkl. halvpension

Super service – nærværende og afslappet

At snorkle blandt farverige fisk og skildpadder

XL Maldives Heritance Aarah Aerial
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Skønne villaer og smagfuldt design på Heritance Aarah 5*

Premium All Inclusive med gastronomisk helpension, daglig opfyldning af minibar og 5 udflugter

Fortryllende lagune og smukke strande

Snorkling, dykning, delfincruise, vandsport og væld af aktiviteter

Holistisk spa og gastronomi på seks restauranter

Xl Maldives Sun Siyam Iru Fushi Beach Atol
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Maldivernes bedste familieparadis

9 dage fra

33.000 kr.

Glæd jer til

En af Maldivernes bedste strande på Sun Siyam Iru Fushi 4+*

Familievenlige restauranter med all inclusive

Vidunderlig villa på stranden evt. med pool

Børneklub med pool og stor familiepool

Tal med en Maldiverne-ekspert

Skræddersyet rejse til Maldiverne

Alt på denne rejse til Maldiverne kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, villakategori, øhop i Maldiverne, en stopover på vejen m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Maldiverne.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.