Halvdagstur med guide til Fushimi-kvarteret i Kyoto
Den vigtigste ingrediens i sake er vand. Men ikke hvilket som helst vand. Oplev, hvordan Fushimi-kvarteret i Kyoto er begunstiget med kildevand af den helt rigtige hårdhed med et svagt indhold af jern, så I kan nyde den perfekte Sake.
Kyoto er et af Japans store kulturcentre fyldt med unikke traditioner. En af traditionerne er at brygge sake, som er blevet forfinet i Fushimi-kvarteret gennem mere end 400 år.
På denne guidede tur i en lille gruppe, vil I ikke bare høre om traditionerne og historien, men også smage på flere typer sake, mens I udforsker det spændende kvarter.
Frokost med Sake
I slentrer gennem hyggelige gader i Fushimi-kvarteret i Kyoto forbi sake-barer og butikker med et rigt udvalg af lokale sake-produkter. Undervejs nyder I også en enkel japansk frokost på en lokal restaurant – selvfølgelig akkompagneret af sake fra nabolaget.
Gekkeikan Okura Sake Museum
Når I herefter går ind på Gekkeikan Okura Sake Museum mærker I for alvor, hvor meget sakeproduktionen betyder for den lokale kultur og selvforståelse. Få indblik i, hvordan produktionsmetoden og balancen mellem vand, dampet ris og gær påvirker smagen.
Efter turen rundt på museet begynder den mere praktiske del af undervisningen. Det er tid at hvile benene, mens der serveres smagsprøver.
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.
Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.
Lad os skræddersy din rejse
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.