Toscansk Michelin-restaurant og forrygende Osteria
Borgo San Felice har fundet plads til to skønne restauranter, der tilsammen giver jer den komplette oplevelse af det italienske køkken – med tydelige toscanske og latinamerikanske accenter.
Michelin-restauranten Poggio Rosso byder på udsøgt toscansk gastronomi med råvarer fra hotellets egne økologiske haver og lokale producenter – den colombianske chefkok Juan Quintero gør en dyd ud af at holde sig gode venner med de lokale toscanske fiskere og småbønder i Chianti, så egnens allerbedste råvarer og lokale specialiteter finder vej til hans køkken.
Glæd jer til originale og forrygende smagsmenuer med titler som My Latinoamerican Tuscany og Intuitions, der ofte spænder på tværs af toscanske og sydamerikanske madtraditioner og metoder – I varmere vejr er der dækket op på terrassen ud mod poolen med levende lys til retter som andefyldte tortelli med smør og timian og lokalt lam med braiseret salat, hvidløgscreme og merian. Restauranten har også et omfattende vinkort, der dækker hele Italien og mere til, men hvorfor lede længere, end til en af husets fremragende årgange?
På Osteria Il Grigio kan I glæde jer til et ægte og helt vidunderligt Osteria-køkken, hvilket vil sige lokale specialiteter og ofte enkle, klarsynede retter med dagens og årstidens bedste råvarer – forestil jer alt fra tærter med artiskokker og grillet bistecca til skønne pastaer, hjemmebagt brød, salater og ikke mindst lokale desserter.
Vi skal også huske at nævne hotellets Bar Archi, hvor I kan nyde en aperitivo eller et godt glas vin på en vidunderlig terrasse med udsigt over poolen.