Fransk Michelin-kok, BBQ og vietnamesisk gourmet
Når I bor på InterContinental Danang Sun Peninsula Resort, er det som at være på en kulinarisk rejse, der aldrig holder op med at forføre og overraske.
På restaurant Citron kan I glæde jer til at nyde specialiteter fra hele Vietnam, ledsaget af skønne indslag fra det internationale menukort – restauranten er åben for morgenmad, frokost og aftensmad, mens afternoon tea serveres hver dag 14.30-16-30. Om søndagen inviterer Citron til resortets berømte champagnebrunch - vi anbefaler, at I booker et af de private balkoner, der er formet som vietnamesiske stråhatte. Udsigten og stemningen er ganske enkelt fænomenal.
Om aftenen kan I finde vej ned til stranden, hvor Barefoot byder på BBQ med åben ild og bare fødder i sandet, ligesom restaurantens pavillon hver dag åbner dørene til gastronomiske grillaftener med udsøgte udskæringer pog dagens fangst.
Resortets gastronomiske flagskib er den internationalt anerkendte restaurant La Maison 1888, der byder på fransk gastronomi (18.30-21.00) med vietnamesisk præg, skabt af den franske stjernekok Pierre Gagnaire, der også står bag den trestjernede Michelin-restaurant Pierre Gagnaire i Paris.
La Maison 1888 er også kendt for at have en af de bedste vinsamlinger i Vietnam, mens resortets romantiske Buffalo Bar byder på sjældne champagner og cigarer for de kræsne livsnydere. På chikke Long Bar kan I nyde cocktails, vine og snacks langs den 50 meter lange bar. Det er fortryllende. Alle resortets restauranter og barer arrangerer løbende temaaftener og særlige kulinariske oplevelser, der passer til sæsonen. Hør med jeres rejserådgiver om resortets kulinariske program på jeres rejsetidspunkt.