Når det kommer til kulinariske oplevelser, er udvalget på Grand Hyatt Jeju tæt på overvældende. Hotellet har 13 spisesteder, der tæller alt fra restauranter og deli til caféer og lounges med lette retter, kager og snacks på menuen. Her nogle eksempler på de restauranter, I kan glæde jer til opleve:
China House inviterer til dim sum, kinesisk BBQ, Peking and og autentiske wokretter med afsæt i Kinas mange regionale køkkener. Glæd jer til lokale specialiteter fra bl.a. Shanghai, Sichuan og ikke mindst et skønt udvalg af kantonesiske favoritter fra Guangzhou.
Hot Pot er en rendyrket hot pot-restaurant, der løfter den folkekære madtradition til sit højeste niveau – restauranten har sågar sin egen suppemester, der sørger for et udvalg af hjemmelavede suppebaser, så I kommer godt fra start. Herfra kan I frit sammensætte jeres hot pot med dagens fangst af fiks og skaldyr, kød, krydderier og årstidens lokale grøntsager.
Steak House serverer grillede signaturretter som Hanwoo-bøf, den berømte sortgris fra Jeju og et såkaldt skaldyrstårn med dagens fangst af fisk og skaldyr fra Jeju. Det hele er ledsaget af et flot vinkort og fantastiske udsigter over havet og Hallasan-vulkanen
Grand Kitchen har skabt Jejus største buffet med syv forskellige show kitchens, der tager jer med til vidt forskellige verdensdele med et imponerende – og skiftende - udvalg af råvarer og ingredienser.
Yumeyama har samlet tre japanske madkoncepter under samme tag – glæd jer til udsøgt sushi, izakaya og teppanyaki, eller en kombination af alle tre!
Pocha kan bedst beskrives som en moderne, koreansk diner, hvor I kan nyde alt fra seafood-crepes til koreanske grillespyd med kolde fadøl og K-pop i højtalerne.
99 Valley byder på asiatisk comfort food fra særligt Kina og Sydøstasien, mens Noknamu inviterer til koreansk gourmet og grill med de ypperste kødudskæringer af sortgris fra Jeju og koreansk Hanwoo-bøf.
Grand Hyatt Jeju har derudiver flere delis, caféer barer og lounges. Hør mere hos jeres rejserådgiver.