Kreolsk køkkenkunst og europæisk elegance
Four Seasons-kæden har alle dage været kendt for sin seriøse og samtidigt underspillede gastronomi, og Four Seasons Resort Seychellerne er ingen undtagelse. Morgenmaden er en overdådig buffet i Restaurant ZEZ, og til middag kan I glæde jer til delikate nyfortolkninger af det europæiske køkken sammesteds.
Restaurant Kannel er åben til både frokost og middag, og her kan I komme helt ind under huden på et lokale kreolske køkken. Frisk seafood og eksotiske krydderier går hånd i hånd med spændende asiatiske indslag - alt sammen krydret med Four Seasons gennemførte perfektionisme.
Lær at lave mad som på Seychellerne
I har også selv mulighed for at prøve kræfter med den seychelliske kogekunst under kyndig vejledning af en af hotellets lokale kokke - og jeres retter nyder I selvfølgelig selv efterfølgende. Eller giv jer selv den ultimative romantiske oplevelse med en middag på stranden i stearinlysenes skær.