Gastronomi
Octant Douro byder på hele tre restauranter, hvis gastronomiske niveau alle er meget højt. Fælles for restauranterne er deres lokalt orienterede koncept, hvor respekten for de lokale madtraditioner – tilberedt med lokale råvarer – er i højsædet. Hotellet har desuden et stort udvalg af portvine.
Raiva Restaurant: Ud over at være navnet på det distrikt, hvor Octant Douro ligger, er Raiva også navnet på en restaurant, der lægger stor vægt på et enkelt, afslappet køkken. Med stort fokus på innovation, nyfortolkning og eventyrlige sammensætninger, der fungerer eminent i deres helhed.
À TERRA Bar & Canteen: À TERRA er meget mere end ’bare’ en bar og en kantine – det er en livsstil, hvor det hele handler om smagene, de friske råvarer og oplevelsen i sig selv. Restauranten er uformel med en enkel menu, men bruger kun det bedste af det bedste, så der er der fuld knald på både smage og kvalitet.
Be MY GUEST: Skræddersyede gastronomiske oplevelser fra en af hotellets topkokke. En eksklusiv middag med 6 eller 9 retter på et af hotellets mange smukke områder.