Malaysisk kokkeskole på Langkawi
Halvdagsudflugt på landet med madlavning og lokale historier
Malaysisk kokkeskole og lokale fortællinger
Beef Rendang, Laksa og Langkawi Nasi Campur. Det malaysiske køkken er mindre kendt end sine thailandske nabos, men det er ikke af mangel på velsmag eller fantasi.
På denne halvdagsudflugt, kommer I ud på landet og prøver kræfter med at tilberede flere af Langkawis lokale specialiteter, som I bagefter nyder i godt selskab med en lille gruppe af andre rejsende og en lokal guide, som vil fortælle løst og fast om livet på øen.
Landsbyliv, rismarker og et hyggeligt hus i skoven
I bliver hentet på jeres hotel cirka kl. 17.00 og kører ud på landet forbi rismarker og vandbøfler indtil I ankommer til en lille sidevej, som fører jer op til det hyggelige, traditionelle hus, ”Rumah Rimba” – huset i skoven. I aften står den på malaysisk madlavning, men først skal I ud og gå en lille tur langs rismarkerne, hvor jeres guide vil fortælle jer lidt om livet på landet i Langkawi.
Herefter vender I tilbage til huset og så er det ellers tid til at gennemgå aftenens menu og sætte varme under gryderne – og wokken ikke mindst. Bagefter kan I glæde jer til at nyde jeres kreationer med et glas vin på husets skønne balkon, mens jeres guide fortæller mere om livet på Langkawi til lyden af regnskovens nattesang omkring jer.
Praktisk information
Udflugten begynder 17.30 og I bliver hentet cirka 20-40 min før på jeres hotel, afhængigt af hvor I bor. Velkomstdrik, aftensmad og vand er inkluderet, mens vin og øl kan tilkøbes på stedet.
Børn fra 11 år og op kan deltage på denne udflugt, men vær opmærksom på, at det meste af aftenen går med madlavning og efterfølgende spisning og snak på husets balkon.
Vi hjælper dig hele vejen
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.
Vi finder det, du ikke finder