Smag på Osaka
Små spisehuse og lokale specialiteter i Japans kulinariske hovedstad
Japans kulinariske hovedstad
Det er ikke for ingenting, at Osaka ofte omtales som Japans kulinariske hovedstad. Mange af Japans mest ikoniske delikatesser stammer nemlig herfra, og på denne aftenudflugt får I mulighed for at smage på flere af de mere og mindre kendte. I mødes sidst på eftermiddagen med jeres engelsktalende lokalguide, der viser vej til både baggyder og gourmet-gader i Osakas såkaldte Namba-kvarter.
Spis til I segner
’Osaka no kuidaore’ er et lokalt ordsprog, der almindeligvis oversættes til ”at spise, til man segner”. Mere præcist betyder det faktisk, at spise, til man forgælder sig – og pointen er sådan set den samme: Osaka er himmel for madelskere og byens borgere føler stor stolthed i deres kærlighed til det lokale køkken, som ikke mindst er kendt for den ”japanske pizza” Okonomiyaki – også kaldet Osaka soul food.
Eiffeltårnet i Osaka
Osaka er Japans tredjestørste by, og udviklingen af byen tog for alvor fart i begyndelsen af 1900-tallet, hvor Shinsekai-distriktet skød op nærmest over night. Den arkitektoniske inspiration blev fundet udenlands, hvorfor distriktets sydlige halvdel ligner Coney Island i New York til forveksling, mens den nordlige halvdel er bygget i Paris’ billede – her står endda en futuristisk version af Eiffeltårnet, Tsutenkaku Tower. Det hører I selvfølgelig mere om, mens jeres guide tager jer fra et spisested til det næste.
Jeres udflugt ender i et helt specielt kulturhus, hvor I finder et stort og eklektisk udvalg af barer, hvor I kan smage på lokale øl og nyde lidt sushi.
Praktiske informationer
Der er plads til 10 deltagere på turen. Børn er velkomne.
Vi hjælper dig hele vejen
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.
Vi finder det, du ikke finder