Italiensk kokkeskole i Rom
Tag på marked med en lokal kok og lær at mestre det italienske køkken
Italienske tryllerier med privat kok
Spaghetti carbonara, fettucine alfredo eller ravioli med burrata og pistaciepesto? Måske alle tre. Eller noget helt andet. Mulighederne er uendelige. I er trods alt i Rom. Og i dag skal I kreere jeres helt eget italienske mesterstykke i fem akter – eller nærmere bestemt en 5-retters menu med forret, hovedret, tre pastaer, sideretter og dessert. I de mest pragtfulde tænkelige omgivelser.
I begynder formiddagen med at besøge Roms legendariske grøntmarked på Campo de’ Fiori-pladsen, hvor jeres kok vil lære jer kunsten, at udvælge de bedste råvarer på et italiensk marked. Husk at spørge løs – når det kommer til romernes passion for mad, er ingen spørgsmål for store eller for små. Alt er vigtigt og værd at vide.
Hjemmelavede specialiteter i pragtfulde rammer
Med alle indkøb under armen, er det nu tid til at lave mad. Sådan for alvor og på bedste italienske vis. I tager enten til en skøn lejlighed på Tiberøen eller et betagende 3-etagers lokale i en palazzo fra 1600-tallet tæt på Piazza Navone. Begge lokationer er fabelagtige og ligger tæt på.
Jeres 5-retters menu vil bl.a. bestå af tre pastaretter, som I selvfølgelig laver fra bunden, ligesom der også bliver tid til en forret og dessert – det hele nydes bagefter I den skønne omgivelser ledsaget af vine, der er parret til maden af jeres kok.
Hvis I har særlige ønsker til maden, er vegetarer eller f.eks. har madallergier, vil jeres kok tilpasse menuen til dette. Kokkeskolen foregår på engelsk. I bliver hentet på jeres hotel først på formiddagen og hele udflugten varer cirka fem timer. Hør mere med jeres rejserådgiver.
Vi hjælper dig hele vejen
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.
Vi finder det, du ikke finder