Anassa har fire restauranter og tre barer, der alle én ting tilfælles: Sans for detalje og stemning - og en originalitet, der er både forfriskende og uprætentiøs på samme tid. Stil fornægter sig ikke.
Næsten alt bagværk, brød, syltetøj og endda ost produceres på stedet, mens frugt og grøntsager dyrkes på grunden eller leveres af lokale producenter fra omkringliggende gårde.
Amphora: Dagens kulinariske rejse begynder på Amphora, hvor I kan nyde en vidunderlig morgenmadsbuffet indenfor eller på terrassen med udsigt over havet. Amphora byder også på à la carte om aftenen.
Basiliko: Middelhavet møder Østasien på Basiliko, der spreder sig ud mellem en fortryllende gårdhave og hvælvede kældre, hvor I f.eks. kan glæde jer til soft shell krabber, beef tataki og lokal kejsersnapper på souvlaki-grillspyd serveret med pak choi, wanton-suppe og andre asiatisk-inspireret småretter. Adults only.
Helios: Ugentlige grillaftener med langsomt stegt lam og grillet sværdfisk er nogle af signaturretterne på Helios, hvor den faste menu bedst kan beskrives som fransk-inspireret Middelhavskøkken, serveret med et strejf af magi i hotellets have: Forestil jer levende, klassisk musik og borde under et stort, ældgammelt oliventræ med lysende lanterner.
Pelagos: Ved siden af hotellets pools og tættest på stranden, finder I den taverna-lignende Pelagos, som inviterer på cypriotisk folkekøkken og lokale vine, der kan nydes på terrassen både frokost og aften. Fokus er særligt på seafood og dagens friske fangst, men glæd jer også til at gå på opdagelse i cypriotiske specialiteter tilberedt med hotellets – og årstidens – bedste råvarer.
De fleste af restauranterne har børnemenuer, ligesom familier med børn også kan tage forskud på aftensmaden sidst på eftermiddagen. Hør mere hos jeres rejserådgiver.